Cum mi-am cumpărat cinci cărți cu mai puțin de 20 de lei și transport gratuit.

Ca să mă țin de planul meu de a citi cel puțin 12 cărți anul acesta, a trebuit să fac un refill la biblioteca personală. Am avut baftă și am prins o reducere bună de tot la Emag, astfel încât am ajuns să îmi cumpăr cinci cărți – 3 pentru mine și două pentru Bebele-Dragon cu mai puțin de 20 de lei. Adică, Virgina Woolf la nici 4 lei nu mai pup eu ever again. Sau Giovanni Papini la nici 5 lei. Oferta e valabilă pînă pe 19 ianaurie, așa că dacă mai aveți ceva bănuți rămași după sărbători, aruncați-vă un ochi printre titlurile scoase la promoție.

Ce mi-am luat la ofertă?

Cum ziceam, am pus în coș trei cărți pentru mine:

  1. Povestiri Stranii a lui Giovanni Papini.
  2. Orlando de Virginia
  3. Cronică în piatră. Vremea nebuniei de Ismail Kadare.

Am adăugat și două cărți pentru cel mic: Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupery și Povești cu animale. Prințișor. Povestea unui conducător.

Totalul? 19,53 de lei.

Mai scump transportul decât cărțile. Soluția? Pickup point-urile.

La nici 20 de lei, e mai scump transportul prin curier decât toate cele cinci cărți la un loc, așa că am optat pentru a le ridica din pickup point. Am văzut că Elefant și-a făcut pickup point chiar pe centru, iar la Emag am aflat de pe site că ridicarea coletelor se face de la două oficii poștale: cea din centru și una de pe Mioriței. Am optat pentru Oficul Poștal, numărul 1. Am dat comanda pe 2 ianuarie, aproape de miezul nopții și am ridicat-o pe 4 ianuarie, cu costuri de transport 0 lei.

Leave a Reply