Week review #1.

Stând așa și gândidu-mă, cu o cană de ceai negru în mână, ultimele două săptămâni au fost mai…de beauty. A început la DM, unde am fost să-mi ridic cutia de răsfăț, una din cele 1000 disponibile în țară. M-am înscris pe pagina lor de Facebook, dar habar nu aveam ce conține, pe ce o să dau 40 de lei. Am primit un șampon, un gel de duș și o cremă – toate trei de la Nivea, o mască de față de la Balea, un dermatograf Max Factor, un suport pentru pensulele de makeup de la Ebelin și o pudră Catrice. Gelul de duș spumă de la Nivea e proaspăt lansat și, alături de “colegul” lui, șamponul, au fost primele pe care le-am folosit, deși geme suportul de la cadă de produse din aceleași categorii. Încă e prea devreme să am o părere clară despre ele, dar revin cu un review cât de curând.


Am încercat și masca de la Balea, dar a fost o mare dezamăgire. E drept, vinovata sunt eu pentru că nu am citit ingredientele decât după ce a început să mă piște de nas ?. Are prea multe ingrediente iritante, așa că nu aș recomand-o nimănui.

Apoi, cei de la BuzzStore m-au selectat pentru campania de testare a săpunului Dove. V-am povestit aici cum mi s-a părut după o săptămână de folosire intensă. Weekendul acesta, am profitat de întâlnirea de BabyWearing mămicilor din Bacău și două dintre săpunuri au ajuns la două mămici exraordinare Bianca și Ola, care, la fel ca mine, stau toată ziua cu mâina prin apă, spală, gătesc, se joacă prin parc cu cei mici, iar la final au nevoie de mâini catifelate pentru a-și mângâia pruncii.

Aș fi vrut să am câte unul pentru fiecare mămică de la întâlnire, pentru că toate au nevoie și de puțin răsfăț. Le-am împărțit pliantele primite și le-am explicat că Dove chiar este diferit. Iar prețul unui astfel de săpun nu e foarte mare și, la naiba, ca mămici, merităm să avem grijă din când în când și de noi!

Și tot de la BuzzStore am primit vineri un colet…parfumat. Atât de parfumat că săracul curier mi-a zis “doamnă, nu știu ce v-ați comandat, dar miroase incredibil de bine”! Nu, nu era vreo comandă plasată online, ci o supriză de la Schwarzkopf Romania: unul dintre cele patru nou lansate șampoane Schauma #naturemoments.

Pentru firul meu suțire, stilul “lipit de cap”, șamponul cu lavandă și ierburi de Provence promite un plus de volum. Om spăla și om vedea 🙂 . Coletul mai conține cinci săculeți cu lavandă care vor ajunge la cinci prietene alături de câte un pliant și o lumânare al cărei parfum de liliac îl simți și fără să o aprinzi.

Tot săptămâna asta am pus o pauză la Rina. Cântarul nu vrea să se miște sub 69 de kilograme. Știu, ei recomandă să schimb o zi de carbohidrați cu una de amidon sau proteine, însă, la cum mă cunsoc eu pe mine, o pauză de una-două săptămâni va fi suficientă pentru a-mi da reset și a reîncepe apoi dieta. Ba chiar uitându-mă la o poză făcută printre rafturi…aș putea renunța de acum la hainele de gravidă, nu mai sunt cât Mitropolia.

În rest, au fost zile în care am profitat de soare și am ieșit la plimbare cu Bebele-Dragon. Diminețile de marțe și joi  sunt rezervate pentru activitățile Dragonului la Caruselul Vesel, iar în rest ne luăm Fidella și pornim la pas prin cartier, prin parcuri. Admirăm fiecare frunză din gardurile vii, tragem de fiecare fir de iarbă, numărăm petale la florile de măr, vrem să ne jucăm cu fiecare copil pe care îl vedem, vrem să prindem fiecare porumbel, să iubim fiecare pisică sau cățel de pe stradă. Arată cu degetul în permanență, iar mami trebuie să numească fiecare obiect sau ființă, să explice ce face și de ce face și evident, să îl ducă aproape ca să pipăie sau să încerce să guste cu gingiile și cu cei șapte dinți.

De aia, apreciez enorm când în plimbările noastre ne întâlnim cu Adina și Copila ei, ne luăm o cafea și mai aud și altceva decât dada, taitai și aaa. Dar despre asta a scris Adina așa frumos, că ar fi păcat să nu citiți la ea.

Și că veni vorba de citit, plănuisem să dau gata două cărți până la finalul lui martie, dar Virginia Woolf a rămas la fel de greu de digerat acum ca pe vremea adolescenței. Am mai bine de o lună de când paginile de la “Orlando” parcă își bat joc de mine. Ce-i drept, Bebele-Dragon nu îmi lasă mult timp pentru cărți. Perfer să stau cu el, să ne jucăm, să ne plimbăm, iar atunci când Prințul doarme, ori fac administrativele din casă, ori îs așa de obosită și fără chef încât vreau doar să zac.

Voi? Cum v-ați petrecut zilele cu soare?

Leave a Reply