DM Box – ce-am primit și câți bani face.

Am fost una din norocoase – din nou! – și am reușit să mă înscriu pentru o DM Box. Au fost 1000 de bucăți disponibile și s-au epuizat în două ore. Tura aceasta au zis ce conține, însă eu am observat abia acum câteva minute că eu nu am șervețelele demachiante de la Nivea. Le-am scris celor de la Drogerie Markt România pe Facebook și vedem dacă răspund. E posibil să nu fi ajuns la toată lumea și să le fi înlocuit cu două cutii de farduri pulbere. Vă țin la curent.

Până atunci, iată ce am primit eu:

 • Ruj Revlon HD în nuanța 875 Gladiolus. E un roșu mat, cremos, cu un subton rece. Eu sunt adepta celor “nude”, dar din când în când îmi place să port și un ruj roșu cu un machiaj ușor.
 • Mascara de la Rimmel London  a ajuns la fix pentru că din cele cinci rimeluri din dotare unul a expirat, două s-au uscat, iar cu alte două nu am reușit să mă înțeleg. Deci, Wonder’full va intra repede în uz și vedem noi apoi dacă ne înțelegem sau dacă o să umblu ca un urs panda.
 • O ojă de la Essence în nuanța “red carpet?”, care se va adăuga suratelor ei, achiziționate anterior. Îmi plac ojele de la Essence, chiar dacă nu țin mai mult de 4 zile pe unghii. Raportul calitate -preț e foarte bun, iar culorile lor mi se par foarte mișto, cu o paletă largă, să fie pe placul tuturor.
 • Două farduri, ambele culoarea untului, puternic sidefate. Sunt de la Trend IT up, un brand pe care nu l-am mai încercat până acum. Merg de minune cu pielea bronzată.
 • O CC Cream matifiantă  – Gerovital. Nuanța e cam închisă (story of my life 🙁 ), așa că o să o folosesc acum repede, până nu mi se duce bronzul.
 • Șampon uscat Got2Be. E primul șampon uscat pe care îl voi încerca, dar dacă face ce promite – păr împorspătat, parfumat și fără urme albe – o să fim prieteni. 
 • Un beauty blender de la Ebelin, un frate mai ieftin și mai mov al celebrului burețel roz, pe care eu deja îl ador. Pe fratele roz. Pe cel de la Ebelin nu l-am probat încă, dar am citit și păreri contra, și laude.
 • 3 vouchere de reduceri pentru vopseaua Live, pentru șampon uscat și pentru un canvas de la CeWe.

Cutia a costat 50 de lei. Produsele sunt full size și cumpărate separat ar totaliza vreo 110 lei, la prețurile pe care le-am găsit pe Internet.

2 Replies to “DM Box – ce-am primit și câți bani face.”

 1. septembriejoi says: Reply

  Au fost doua farduri la fel?

  1. Yeap.

Leave a Reply