[Review] Masca Andalou – 1000 Roses Instant Hydration.

Masca Andalou 1000 Roses Hydration

Dimineața începe cu un “ma-ma” spus prea devreme și continuă cu mine spălându-mă pe dinți și pe față cu Dragonul în brațe. Asta în varianta rea. În varianta bună, am mâinile libere, în timp ce el e printre picioarele mele, cu sugând din periuța lui de dinți, gata oricând să dea cu capul de chiuvetă. Deci, exclus extra mommy time în oricare dintre variante.

Așa că rutina de dimineață cu cleaner, toner și cremuială e rutina de după-amiază, în rarele momente când e, pentru că după-amiază, când Dragonul doarme în peștera lui cu zăbrele, mami trebuie să se dea treie ori peste cap și să rezolve diverse chestiuni gospodărești.

Iar seara e aceeași poveste ca la amiază. Deși mi-am propus să îmi rezerv 5-10 minute pentru beauty, de cele mai multe ori nu îmi iese socoteala. Știu că dimineață, din oglindă, tenul meu o să zbiere la mine a sete și neîngrijire, că ridurile fine or să fie ca niște săpături arheologice. Și pentru că știu toate astea, până mă adun și îmi impun să am o rutină de dimineață/amiază și de seară, măștile-șervețel sunt adevărate SMURD-uri pentru pielea mea. Le iubesc pe cele de la Sephora, cred că am mai zis asta pe Instagram, iar recent le-am descoperit pe cele de la Andalou Naturals.

1000 de trandafiri pe-un șervețel.

Masca Andalou 1000 Roses Instant Hydration miroase ca un borcan de șerbet de trandafiri abia deschis. E așa de îmbibată cu serum că rămâne în ambalaj suficient cât să îl masezi și pe gât, și pe mâini, și pe decolteu.

Masca Andalou 1000 Roses Instant Hydration

Se aplică ușor pe mufix și trebuie lăsată acolo vreo 15 minute, timp în care eu îmi văd de ale mele: strâns cuburi, jetoane, creioane și un întreg parc auto de mașinuțe, spălat vase, scos rufe, Bullet Journaling. Nu cade, nu alunecă, iar aroma de trandafiri e în permanență cu mine, dându-mi o stare de bine.

E recomandă celor cu tenul sensibil, reactiv. Are efect de calmare, hidratare și catifelare, un fel de spa pentru epidermă. Nu necesită clătire. Serul rămas se masează în piele până la absorbție.

Mai jos aveți o imagine cu ingredientele. Dacă le căutați pe Paula’s Choice- de exemplu – o să vedeți că majoritatea sunt încadrate la categoria BEST. Ca de exemplu ăsta. Sau ăsta.

Lista ingrediente masca Andalou

Și mai știți ce e mișto? Nu sunt produse pentru Europa de Est, ci sunt importate direct din State. Eu mi le iau din magazinul Secom din oraș, dar se pot comanda și online.

Nu știu dacă v-am mai spus, dar eu am o problemă cu marile branduri care produc diferit pentru partea astea a Europei. Am experimentat pe propria piele creme, și șampoane, și balsamuri cu același brand, același nume, dar piețe de desfacere diferite: Europa de Vest și cea e Est și de aia când văd că scrie pe ambalaj în română, bulgară și/sau rusă sau orice altă limbă balcanică, nu cumpăr.

Mno, ca să nu o mai lungim că poate și voi vă grăbiți și eu am niște brioșe în cuptor, Masca Andalou 1000 Roses Instat Hydration are de la mine un 09.50 și un “da, mai cumpăr“. Zece-le o să îl dau tot unei măști de-a lor, de care o să vă povestec altădată. Numai atât vă zic: aia cu dovleac și miere e a opta minune a cosmeticii.

Voi ați încercat ceva de la Andalou? Cum vi s-a părut?

2 Replies to “[Review] Masca Andalou – 1000 Roses Instant Hydration.”

  1. A opta minune fuse si pe fata mea zilele trecute.
    Iar asta suna bine, doar ca parfumul de trandafiri nu e pentru nasul meu.

  2. Si eu am intrat de curand in clubul iubitoarelor de Andalou! Sunt curioasa de mai mult. Thank you Adina :*

Leave a Reply