Am testat Lupilu. Merită sau nu să cumperi pentru bebe de la Lidl?

Hey,

Long time, no see! Looooong time, așa e, dar a fost o perioadă aglomerată din viața mea, despre care o să vreau să vă povestesc zilele următoare.  Dar până atunci, musai să vă zic ceva. În perioada asta de absență din online am fost mega activă pe offline. Din multe puncte de vedere. Unul dintre ele e cel de mămică. Dragonel a făcut doi ani, e tot mai voinic, mai vorbăreț și, în unele momente, mai înțelegător cu mami și cu tati. Nevoile lui se schimbă constant, așa că nervii noștri și grija sunt uneori la cote maxime.

El e pe primul plan când cumpărăm ceva, când plănuim o ieșire, când ne împărțim puținul timp liber. Și că veni vorba de cumpărat, cine a mai citit pe aici și cine ne mai știe de prin offline cunoaște faptul că suntem fani Lupilu. Multe dintre hainele Dragonului de la naștere până acum sunt luate din Lidl. La început pentru că Lidl are un magazin la o aruncătură de băț de noi. Apoi pentru că ne-a plăcut calitatea: nu s-au lălăit deși le-am spălat de le-am zăpăcit, sunt skin friendly cu bebe și au și prețuri ok.

Să testăm și altceva

În ultima perioadă am testat, via BuzzStore, scutece, produse de igienă și două feluri de mâncare la borcan. Eu mereu i-am făcut mâncare Dragonului în casă. Uneori și câte 7 feluri la o masă. Uneori refuzate cu 0 politețe și cu picturi abstracte pe faianță și gresie. Dar, borcănelele de la Lidl ne-au ajutat ca gustări în parc sau în plimbări, când ne răzbea foamea între două leagăne. Și ce mai rămânea se punea frumos cu o banana făcută terci, un ou, faină, praf de copt și iaurt și se transforma în brioșe delicioase.

Au ingrediente faine, fără adaos de zahăr, ceea ce a fost o bilă albă pentru noi. Am primit borcănele bune de desert. Și Dragonul dacă ar vorbi le-ar da 10. Am încercat și de alea cu mâncare gen paste cu cărniță, dar nu au avut succes.

Singurele testate insuficient au fost scutecele. Nu au miros, deci…yeeey, bilă albă. Dar nu erau pants. Ori pentru un vlăjgan de Dragon a fost cam greu să fug după el să i le prind. Totuși, câteva a purtat cu succes. Nu a evidat nimic din ele, nu s-a iritat și nu avea piela umedă nici după o noapte cu scutecul. So, din punctul meu de vedere sunt mai bune decât multe alte branduri de scutece, iar prețul e unul bun-bun. Cică au și varianta pants, dar eu una nu am văzut, deși îs în Lidl în fiecare luni și joi.

Și acum, cel mai iubit produs din chitul de testare: uleiul de corp de la Cien. Are un miros care îmi amintește de o livadă de caiși. Nu pătează, intră repede în piele și nu irită. Și, cel mai important, îi priește și lui mami după baie :).

Tot pe placul nostru au fost și șervețele umede. Au dispărut repede-repede, că ne-a prins într-o perioadă cu avarie pe apa rece, așa că au fost mană cerească. Și pentru că ne-au plăcut, avem un pachet în fiecare cameră.

mde

Concluzia? Intrați în Lidl, alegeți, testați. Îs sigură că o să mai cumprați.

2 Replies to “Am testat Lupilu. Merită sau nu să cumperi pentru bebe de la Lidl?”

  1. Servetele umede, haine si jucarii iau si eu. Mai nou, si biscuiti. Nu sunt indulciti cu zahar, ci cu ceva suc de fructe, care e un pic mai ok.
    Spor la cumparaturi s-avem!

    1. Oh, da, și nouă ne plac ăia Spelt Biscuits de la Lidl

Leave a Reply